Plakayı tıraş köpüğüyle kapatan sürücü yakalandı

Şanlıurfa'da uygulama noktasından kaçan kamyonun plakasının otoyol gişelerinden kaçak geçiş yapmak için tıraş köpüğüyle kapatıldığı belirlendi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da plakayı tıraş köpüğüyle kapatarak otoyol gişelerinden kaçak geçmeye çalışan kamyon sürücüsü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timlerince, Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu Alanlı gişelerinde yapılan kontroller sırasında, bir kamyonun sürücüsünün uygulama noktasına girmeyerek geri döndüğü belirlendi.

Ekiplerin kısa süren takibi sonucu durdurulan kamyonun plakasının tıraş köpüğüyle kapatıldığı tespit edildi.

Araç sürücüsü M.E.Ö'ye bin 807 lira para cezası uygulandı, 27 RL 214 plakalı kamyon ise trafikten men edildi.

Plakanın otoyol gişelerinden kaçak geçiş yapmak ve kameraların görüntülemesini engellemek için tıraş köpüğüyle kapatıldığı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

"O ELİNİ İNDİR"
KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu