Plaj futbolunda şampiyon Seferihisar Cittaslow

- Plaj Futbol Ligi finallerinde Nabufit Alanyaspor'u 6-5 mağlup eden Seferihisar Cittaslow şampiyon oldu


ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen, Plaj Futbol Ligi'nin şampiyonu Seferihisar Cittslow oldu.

Galip Dere Plajı'nda oynanan Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbol Ligi finallerinin son maçında Seferihisar Cittaslow, Nubufit Alanyaspor'u 6-5 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Seferihisar Cittaslow takımına galibiyeti getiren golleri, İhar Brishtel (2 gol), Jordan Santos, Barış Terzioğlu, Semih Türkmen ve Erkan Anzaflıoğlu attı. Nubifit Alanyaspor'un golleri ise Djean Stankovic (4 gol) ve Joa Vitor Tavares Saravia'dan geldi.

Final maçından önce yapılan maçta da Karasu Karsaş takımını 4-3 mağlup eden Manavgat Belediyespor TFF Plaj Futbol Ligi'ni üçüncü sırada tamamladı.

Maçların ardından şampiyon takıma kupa ve madalyasını TFF Plaj Futbolu ve Futsal Milli Takımlar Sorumlusu Cem Pamiroğlu verdi.

Turnuvada en değerli oyuncu ödülünü Seferihisar Cittaslow takımından İhar Brishtel, en iyi kaleci ödülünü Nubufit Alanyaspor'dan Mehmet Aşlamacı, en centilmen takım ödülünü de Arsuz Belediye takımı aldı.


AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi