Piyanist Jablonski İzmir'de konser verecek

İZDSO'nun şef Rengim Gökmen yönetiminde vereceği konsere, Kraliyet madalyalı Peter Jablonski solist olarak katılacak

İZMİR (AA) - İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın (İZDSO) bu hafta Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanat Yönetmeni şef Rengim Gökmen yönetiminde vereceği konsere, İsveç Krallığı ''Litteris et Artibus'' madalyası taşıyan piyanist Peter Jablonski solist olarak katılacak.

İZDSO'dan yapılan açıklamaya göre, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM), 10 Şubat saat 20.30'da Rengim Gökmen'in yöneteceği konserde, Jablonski solist olarak sahneye çıkacak.

Folkart'ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserde, Edvard Grieg'in "Piyano Konçertosu" ve Modest Musorgski'nin "Bir Sergiden Tablolar" adlı eserleri seslendirilecek.



AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY