Pera Müzesi, öğretmenleri ağırlayacak

Öğretmenler, 24 Kasım'da Pera Müzesi'ni ücretsiz gezebilecek

İSTANBUL (AA) - Pera Müzesi, 24 Kasım'da öğretmenleri ağırlayacak.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenler Pera Müzesi'ni ücretsiz gezebilecek.

Pera Müzesi, ayrıca yıl boyu öğretmenlere ve eğitmenlere yönelik atölyeler de düzenliyor.

Atölyelere katılan öğretmenler ve eğitmenler, hem koleksiyon sergileriyle müzeyi yakından tanıyor, hem de öğrencilerine aktarabilecekleri deneyimler ediniyor.

Pera Eğitim'in farklı branşlardaki öğretmen ve eğitmenlere yönelik düzenlediği programlar, müzeyi öğrencileriyle nasıl daha etkili ve interaktif şekilde gezebileceklerine dair bilgi ve öneri içeren rehber kitapçıklarla destekleniyor. Hazırlanan rehber kitapçıklar sayesinde öğretmen ve eğitmenler, öğrencilerine yaratıcı ve eleştirel düşünmeyi, sorgulamayı, kendilerini doğru biçimde ifade edebilme gibi becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Pera Eğitimin öğretmen atölyeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, "www.peramuzesi.org.tr" adresinden ulaşılabilir.

AA

Kültür Sanat Haberleri

'Acı(n)mak için Değil, Anlamak için Down Sendromu Tarihi' kitabını Şule Uzel anlattı
BU YIL İLK KEZ KARAMAN'DAN BAŞLADI
PAPA BİR GELDİ PİR GELDİ
TÜRKİYE ARTIK KÜRESEL SAHNE
Kurtlar Vadisi müzikleri çalıntı mı yoksa esinlenme mi?