Pendik'teki asayiş uygulaması

Pendik'te akşam saatlerinde yapılan "Özen-1 Huzur ve Güven" uygulamasında 17 gram uyuşturucu madde, bir adet baretta marka silah ve bu silaha ait şarjör ele geçirildi

İSTANBUL (AA) - Pendik'te, düzenlenen helikopter destekli, "Özen-1 Huzur ve Güven" uygulamasında 17,36 gram uyuşturucu madde, bir adet baretta marka silah ve bu silaha ait şarjör ile 8 fişek ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde yapılan uygulamada, 3 bin 178 şahsın Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrollerinin yanı sıra, 461 aracın da sorgusu gerçekleştirildi.

GBT kontrollerinde, 8 aranan şahıs ile yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 10 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Uygulama esnasında 20 araca 7 bin 142 lira para cezası kesilirken, 2 motosiklet ile bir otomobil de trafikten men edildi.

AA

Gündem Haberleri

İçişleri Bakanlığı'nda Yeni Dönem: Kariyer Basamakları Artık Daha Zor!
Filtre Kahve mi Türk Kahvesi mi? Kahveli Kuşak Buluşması
Markete giremeyen yaşlı kadın engelli rampası istedi
KONYA'DA GÜNEŞ, DOĞUDA SAĞANAK
Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Torreira’ya yumruklu saldırı