Pendik’te bıçaklı sopalı kavgada ortalık savaş alanına döndü

Pendik'te 2 grup bıçak ve sopalarla birbirine saldırdı. Dakikalarca süren kavgayı mahalleli ayırmakta güçlük çekti.

Pendik'te 2 grup bıçak ve sopalarla birbirine saldırdı. Dakikalarca süren kavgayı mahalleli ayırmakta güçlük çekti. Çıkan kavgada mahalle savaş alanına dönerken, o anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Olay, Pendik'te Kaynarca Mahallesinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, husumetli olan 2 grup mahallede karşılaştı. Mahallede karşı karşıya gelen 2 grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavgada tekmeler, yumruklar havada uçuştu. Taraflardan biri diğerine bıçakla saldırırken karşı taraf motosiklet kaskı ile karşılık verdi.

Bıçakla, sopayla, kaskla birbirlerine saldırdılar

Kavga dakikalarca sürerken mahalleli kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Yerden kalkan şahıslardan biri, elinden bıçağı düşüren diğer şahsın kafasına sopayla vurdu. Öte yandan tarafların birbirine bıçak ve sopalarla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavgada ortalık savaş alanına dönerken mahalle sakinleri pencerelere balkonlara döküldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Ankara’da EGO otobüsü iş yerine girdi: 7 yaralı
Çankaya Belediye Başkanı Güner görevinden uzaklaştırıldı
Ece Güner’den Haluk Levent İfadesi: 1.5 Milyon Dolarlık Borç Krizi
Ahbap Soruşturmasında Şok İfade: Çağlayan, Haluk Levent'i Suçladı