Pencere kavgası ortalığı birbirine kattı! 10 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da bir evin pencere yönü nedeniyle çıkan kavga meydan savaşına dönüştü. Jandarma, taş ve sopaların havada uçuştuğu kavgayı havaya ateş açarak dağıttı

Şanlıurfa'da iki grup arasında bir evin pencere yönü nedeniyle çıkan kavga meydan savaşına döndü. Jandarma ekipleri, taş ve sopaların havada uçuştuğu kavgayı önlemek için havaya ateş açtı.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki hafta Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Kavakbaşı kırsal Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, mahallede inşaatı devam eden bir evin penceresinin yönü nedeniyle iki komşu arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, mahallede oturan diğer ailelerin de karışmasıyla kavgaya dönüştü. İddiaya göre kavgaya yan köyden gelenler de karışınca mahalle meydanı savaş alanına döndü. Jandarma ekipleri taş ve sopaların da kullanıldığı kavgayı ayırmak için havaya ateş açtı. Kameralara yansıyan kavgada 10 kişi yaralandı. Yaralılar Şanlıurfa merkezdeki hastanelerde tedavi altına alınırken kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ekrem İmamoğlu ve 3 İsim İçin Karar Çıktı! İşte Son Gelişmeler
Bedava Tıraş İstedi, Reddedilince Akrabalarıyla Dükkan Bastı
Torreira'ya yumruklu saldırının perde arkası
Türkiye’nin konuştuğu cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı
Atalay Demirci FETÖ Üyeliğinden Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi