Pegasus'tan Ukrayna açıklaması

"Şirketimiz, uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda, iş modelini Türkiye dışına da taşımak ve büyütmek amacıyla, sektöründeki çeşitli fırsatları sürekli olarak değerlendirmektedir"- "Ancak mevcut durumda bu çerçevede kamunun bilgilendirilmesini ger

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, Ukrayna'da bir iştirak kurmak için görüşmeler yaptığına dair çıkan haberlere ilişkin, "Şirketimiz, uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda, iş modelini Türkiye dışına da taşımak ve büyütmek amacıyla, sektöründeki çeşitli fırsatları sürekli olarak değerlendirmektedir. Ancak mevcut durumda bu çerçevede kamunun bilgilendirilmesini gerektirecek somut bir gelişme bulunmamaktadır." açıklamasında bulundu.

Pegasus'tan yapılan yazılı açıklamada, dün yabancı bir basın yayın organında, şirketin Ukrayna'da bir iştirak kurmak üzere görüşmeler yaptığına dair bir haber yer aldığı belirtildi.

Şirketin uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda, iş modelini Türkiye dışına da taşımak ve büyütmek amacıyla, sektöründeki çeşitli fırsatları sürekli olarak değerlendirdiği dile getirilen açıklamada, "Ancak mevcut durumda bu çerçevede kamunun bilgilendirilmesini gerektirecek somut bir gelişme bulunmamaktadır." denildi.


AA

Gündem Haberleri

Sel sonrası Galatasaray stadında çalışmalar sürüyor
Marmara’da Dev Deprem Tatbikatı: 7 İl Alarm Verdi
SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ ADIM
Tanzanya’nın vagonları Türkiye’den
Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi