Pegasus, Antalya'dan "yurt içi 3 yeni noktaya" uçacak

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, bu ay itibarıyla haftanın belirli günlerinde Antalya Havalimanından Hatay, Erzurum ve Malatya Havalimanlarına karşılıklı...

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, bu ay itibarıyla haftanın belirli günlerinde Antalya Havalimanından Hatay, Erzurum ve Malatya Havalimanlarına karşılıklı seferler düzenlemeye başlayacak.

Şirket açıklamasına göre, Pegasus Hava Yolları, bu ay içinde Antalya'dan Hatay'a haftada 2 gün, Erzurum'a haftada 3 gün ve Malatya'ya haftada 2 gün olmak üzere direkt seferler düzenleyecek. Yolcular, Antalya Havalimanından Hatay'a 59,99 TL'den, Erzurum ve Malatya'ya ise 69,99 TL'den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Pegasus'un Antalya'dan Hatay'a seferleri perşembe günleri 18.35'te, pazar günleri 10.30’da gerçekleşecek. Hatay'dan Antalya'ya seferler ise perşembe günleri 20.05'te,pazar günleri 12.00'de düzenlenecek.

Antalya-Erzurum seferlerini kullanacak yolcular, Antalya'dan çarşamba günleri 23.30'da, cumartesi günleri 08.40'ta; Erzurum'dan Antalya'ya perşembe günleri 06.00'da ve cumartesi günleri 10.45'te uçabilecek.

Pegasus'un Antalya-Malatya seferleri, Antalya'dan pazartesi günleri 17.50'de, cumartesi günleri 15.45'te; Malatya'dan pazartesi 21.15'te ve cumartesi günleri 17.40'ta gerçekleşecek.

Yolcular, Pegasus'un yeni uçuşları için biletlerini "www.flypgs.com", "mobile.flypgs.com", Pegasus'un Mobil Uygulamaları ve ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilecek.

AA

Ekonomi Haberleri

Katılım şirketlerinin paralarını kim ödeyecek?
Marella Discovery, bin 765 turist ile Alanya iskelesine demir attı
Garanti Bankası Bunu Yaptı Rekabet Kurulu'ndan Cezayı Yedi
51 Yıllık Otobüs Devine Konkordato Darbesi: 1 Yıl Süre Verildi
Ankara'da Kabak Çekirdeği Hasadı Başladı: Üretici Rekolteden Ne Bekliyor?