Pazarda satmak için bahçelerden çaldıkları sebzelerle yakalandılar

Bursa'nın Karacabey ve Yenişehir ilçelerindeki bağ ve bahçelerden yaklaşık 8 ton ürün çalarak semt pazarlarında ucuza satmayı planladıkları belirlenen 3 zanlı gözaltına alındı

BURSA (AA) - Bursa'da, semt pazarlarında satmak için bağ ve bahçelerden sebze ve meyve çaldığı iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yenişehir ve Karacabey ilçelerindeki bağ ve bahçelerden sebze meyve çalındığı ihbarını aldı.

Ekipler, araştırma ve teknik takiplerinin ardından, iki bölgeden çalınan yaklaşık 8 ton ürün ile hırsızlıkta kullanılan aracı Yenişehir'de ele geçirdi.

Çaldıkları sebze ve meyveleri Bursa'da semt pazarlarında ucuza satmayı planladıkları öğrenilen 3 zanlı ise gözaltına alındı.

Çalınan ürünler sahiplerine teslim edildi.

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin