Patos makinesine ayağını kaptırarak ağır yaralanan kişi hastanede öldü

Erzincan'da tarlada patos makinesine ayağını kaptırarak ağır yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti.

Erzincan'da tarlada patos makinesine ayağını kaptırarak ağır yaralanan kişi hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Erzincan'ın Tercan ilçesi Mercan Beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tarlada hasat yaparken ayağını patos makinesine kaptıran Şakip Akın ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaral Akın'ı ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Tedavi altına alınan yaralının gece saatlerinden bu yana süren tedavisi sonuç vermedi. Akın hastanede hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı
Elindeki pompalı tüfekle belediye binasına ateş açtı
Meslek Fabrikası’nda Şafak Operasyonu: Cemil Tugay Fransa’dan Acil Dönüyor!
Araç kiralama şirketinde yangın çıktı, 15 araç alevlere teslim oldu