Patates kızartmasından zehirlenene anne ve 3 çocuğu hastanelik oldu

Afyonkarahisar'da yedikleri patates kızartmasından zehirlendikleri iddiasıyla anne ve 3 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Olay, kent merkezi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahallede bulunan bir dairede yaşayan 4 kişi, patates kızartması yedikten bir süre sonra rahatsızlandı.

Aile üyeleri ardından 112 Acil servis arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri ambulanslarla anne ve 3 çocuğunu hastaneye kaldırdı. Zehirlendikleri belirlenen 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan gölgeye gelen AFAD ekipleri de evde inceleme yaparak numune aldıkları öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Seçim Broşürü Kavgasına 16 Yıl Hapis
Kurtlar Vadisi'nin 'Kazım Kaşifoğlu' karakteri ifade verdi
GÜZELLİK SALONU TUZAĞINA DARBE
36 İLDEKİ OPERASYONDA 444 TUTUKLAMA
Tera Yatırım ve Doğa Sigorta Yöneticileri Adliyede