'Paspal Beren'

İş hayatıyla artık gündemde olmayan Deniz Akkaya önceki gün katıldığı programda, şu şıralar zirveye yerleşen Beren Saat'e saldırdı.

Geçen ay Beren Saat, Aşk-ı Memnu dizisinde giydiği kostümleri hazırlayan modacı Özgür Masur'un defilesine katılmıştı. Beren Saat gibi Deniz Akkaya da protokol koltuklarında en ön sıradan izlemişti. Ancak o gün Beren Saat'e ilgi daha fazlaydı. Akkaya önceki sabah Seda Sayan'ın programına katıldı ve Beren Saat'i o günkü giyiminden dolayı ağır şekilde eleştirerek adeta yerden yere vurdu. Böylece tahtını kaptırdığı güzel yıldızdan kendince intikam almış oldu.

Beren Saat'in o gün son derece özentisiz ve bakımsız bir görünümü olduğunu kaydeden Deniz Akkaya canlı yayında, "Üzerindeki kıyafet bir defile için uygun değildi, onun daha şık olduğu zamanı hatırlıyorum. Evet daha şık giyindiği olmuştu, sevdiği bir arkadaşının defilesine geldi. Daha özenli olabilirdi" dedi.

Magazin Haberleri

Bülent Şakrak'tan Korkutan Haber! Kalp Damarında %90 Tıkanıklık Çıktı
Kazım Koyuncu'yu o oynayacak
Kanye West konseri havadan görüntülendi
Eşi acı haberi duyurdu! Reha Muhtar'ın hastalığı üzdü
YİNE BİR BAYRAM ÇIKIŞI