'Parmak çocuk' İlker Bayrak 15 yaşında hayatını kaybetti

İnegöl'de yaşayan 15 yaşındaki 'parmak çocuk' İlker Bayrak hayatını kaybetti. İlker'in ölümü sevenlerini hüzne boğdu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki "parmak çocuk" İlker Bayrak hayatını kaybetti. "Parmak çocuk" İlker'in ölümü sevenlerini hüzne boğdu.

Milyonda bir görülen ve Türkiye'de 2 kişide bulunan kemik deformasyonu hastalığına yakalanan 15 yaşındaki "parmak çocuk" İlker Bayrak evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle nefes almamaya başladı. Bayrak, ailesi tarafından hemen İnegöl Devlet Hastanesine getirildi. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen İlker Bayrak hayatını kaybetti.

Boyu 65 santim, ağırlığı ise 4,5 kilogram olan İlker Bayrak'ın ölümü, ailesini, yakınlarını ve tüm ilçeyi hüzne boğdu. Parmak çocuk İlker Bayrak'tan geriye ise yıllar önce çekilen görüntüleri kaldı.

BURSA Haberleri

Bursa meclisi toplanıp zam yaptı
Direksiyon dersinde kaza! Fren yerine gaza bastı
İLÇEDE NÜFUS KATLANDI
100 LİRALIK ALIŞVERİŞ İÇİN DONDURUCU SOĞUKTA SAATLERCE BEKLEDİLER
Uludağ’da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı