Parkur sporcusu genç ölümden döndü

Arnavutköy'de parkur yapan bir genç, üstüne atladığı kolonun kırılması sonucu içine düştü.

Arnavutköy'de parkur yapan bir genç, üstüne atladığı kolonun kırılması sonucu içine düştü. Korku dolu anlar kameralara yansırken, kolondan güçlükle çıkabilen genç bacağından yaralandı.

Arnavuköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, "Sinyor Taklacı" olarak bilinen parkur sporcusu Yunus Emre Özer, arkadaşlarıyla bir pazar alanına geldi. Genç ardından binanın üstündeki kolonlarda dolaşmaya başladı. Duvarlara tırmanan genç son olarak binanın kolonuna atladı. Beton gibi görünen ancak kartonpiyer olan kolonun kırılması sonucu genç içine düştü. Neye uğradığını şaşıran genç kolonun içerisinden güçlükle çıkarken, o anlar ise kameralara yansıdı. Bacağından yaralanan genç, yarasına su dökerek rahatlamaya çalıştı. Genç yaşadığı o anları da anlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Alkollü Sürücüye 580 Bin TL Ceza
KAZALAR PEŞ PEŞE GELDİ
Yazıcıoğlu Soruşturması Sıfırdan Başlıyor
SAHTE GELİNLER YAKALANDI
2,5 ay boyunca "Polisiz" diyerek dolandırdılar