Park yeri kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde araç park yeri anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti, eşi ise yaralandı.

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde araç park yeri anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti, eşi ise yaralandı.

Olay, Kastamonu'nun Şenpazar ilçesi Uzunyol köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otopark yeri anlaşmazlığı sebebiyle M.E. (54) ile H.S. (61) ve karısı N.S. arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.E. tabanca ile H.S. ile N.S.'ye ateş açtı. N.S. ve H.S. vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan H.S. ve N.S. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan H.S. hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan N.S.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. M.E. ise ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa'da Kan Donduran Cinayet: Eşini İple Boğarak Öldürdü
Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürdü: 2 yaralı
Afyonkarahisar'da Büyük Yangın: Sucuk Fabrikası Kül Oldu
İzmir’de mobilya mağazasında yangın
Yalova'da trajedi: Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü