Paraşütçü böyle yere çakıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yamaç paraşütüyle atlayış yapan bir genç, inişe geçtiği sırada yere çakılarak yaralandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yamaç paraşütüyle atlayış yapan bir genç, inişe geçtiği sırada yere çakılarak yaralandı. O anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

İskenderun ilçesi Amanos Dağı eteklerinden atlayış yapan Erdoğan Yarlılar (24), şehir merkezinde bulunan Atatürk anıtı alanına inmek istedi. Paraşütüyle inişe geçen Yarlılar, bir anda paraşütün kontrolünü kaybederek yere çakılıp yaralandı. Çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine çağrılan ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılan Erdoğan Yarlılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Erdoğan Yarlılar'ın yere çakıldığı an ise o esnada meydanda buluan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

16 yaşındaki çocuk silahla oynarken canından oldu
Kontrol için gittiği inşaatın asansör boşluğuna düşen mühendis ağır yaralandı
Galatasaray ile Çorum FK maçı için yüksek fiyattan bilet satan 3 karaborsacı yakalandı
Refüjdeki tabela büyük kazayı önledi
17 yaşındaki sürücü ölüme böyle makas attı