Para satan 3 tefeci, yüzlerini böyle gizledi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince tefecilik yaptığı belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen başarılı operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kent merkezinde bir süredir tefecilik faaliyetlerinde bulunan 3 şahsın olduğuna dair bilgilere ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda titiz bir çalışma başlatan KOM ekipleri, kimlikleri ve adresleri tespit edilen şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı.

Yapılan detaylı takip ve izleme sonucunda elde edilen somut delillerin yeterli düzeye ulaşmasıyla birlikte operasyon için düğmeye basıldı.

2 Ayrı Adrese Eş Zamanlı Baskın

Jandarma ekipleri, Aksaray il merkezindeki belirlenen 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, tefecilik suçuyla ilişkilendirilen 3 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, ilk sorguları için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildiler

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından sorgulandı. Mahkeme, toplanan deliller ışığında şahısların "tefecilik" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Tutuklanan 3 şahıs, güvenlik önlemleri altında cezaevine teslim edildi. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı'nın bölgedeki organize suçlarla mücadele operasyonlarının kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu
Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor