Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası

Mersin'deki turnuvaya 23 spor kulübünden çok sayıda sporcu ile bireysel olarak da 22 paletli yüzme sporcusu katılacak

MERSİN (AA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun (TSSF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası Mersin’de başladı.
TSSF'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 25-27 Mart'ta Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek yarışmalara 23 spor kulübünden çok sayıda sporcu ile bireysel olarak da 22 paletli yüzme sporcusu katılacak.
Bayanlar ve erkekler kategorisinde su üstü, çift palet, bayrak, tüplü ve dip disiplinlerinde yapılacak yarışmaların kapanış ve madalya töreni ise 27 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak