Paletli Yüzme Kulüpler Arası Büyükler Türkiye Şampiyonası'na doğru

Kocaeli'de gerçekleştirilecek şampiyonaya 156 sporcu katılacak

KOCAELİ (AA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Paletli Yüzme Kulüpler Arası Büyükler Türkiye Şampiyonası, 30 Mart Cuma günü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde başlayacak.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, Gebze Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek şampiyonada sporcuların 4 ayrı disiplinde madalya için mücadele edeceği belirtilerek, her grupta 4x100 ve 4x200 bayrak yarışlarının da yapılacağı kaydedildi.

Şampiyonaya 21 spor kulübünden 156 sporcunun katılacağı ifade edilen açıklamada, organizasyonun 1 Nisan Pazar günü sona ereceği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TSSF Başkanı Şahin Özen, yarışmaya katılan bütün sporculara başarılar dileyerek, dünya şampiyonluklarına imza attıkları paletli yüzmedeki bu organizasyonda yeni Türkiye rekorları beklediğini belirtti.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te