Pakistan’da toprak kayması: 4 ölü

Pakistan'ın Khyber bölgesine bağlı Landikotal'daki Mukhtar Khel bölgesinde meydana gelen toprak kaymasında 1 anne ve üç kızı hayatını kaybetti.

Pakistan'da meydana gelen toprak kaymasında 4 kişi hayatını kaybetti.

Pakistan'ın Khyber bölgesine bağlı Landikotal'daki Mukhtar Khel bölgesinde meydana gelen toprak kaymasında 1 anne ve üç kızı hayatını kaybetti.

Bölge Emniyet Teşkilatı, bir aileden 4 kadının evlerini onarım ve yenileme yapmak için toprağı kazdıkları sırada heyelan meydana gelerek büyük bir toprak parçasının üzerlerine düştüğünü bildirdi. Olay yerine gelerek kurtarma faaliyeti başlatan köylüler 1 saatlik uğraşı sonrasında anne ve kızlarının cesetlerine ulaştı.

Landikotal'da, krizlerde insanlara yardım sağlayabilecek veya herhangi bir acil duruma müdahale edebilecek bir resmi kurtarma hizmeti bulunmamaktadır.

Bölgedeki evlerin çoğunluğu ve kabile bölgelerinin geri kalanı taş ve çamurdan yapılmıştır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sır gibi ölüm: 3 kardeşin denize nasıl düştüğü araştırılıyor
Köpekten Kaçarken Düşen 15 Yaşındaki Berat Hayatını Kaybetti
Emekli Polisin Dehşet Saçtığı Olayın Detayları Netleşti
Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş yakalandı
Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü