Pakistan'da petrol tankerinin devrilmesi

Dışişleri Bakanlığı:- "Elim kaza sonucunda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa, ölenlerin yakınlarına, dost ve kardeş Pakistan halkıyla hükümetine başsağlığı diliyoruz"

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığından Pakistan'da meydana gelen tanker kazasına ilişkin yapılan açıklamada, "Elim kaza sonucunda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa, ölenlerin yakınlarına, dost ve kardeş Pakistan halkıyla hükümetine başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Pakistan'ın Pencab eyaletinin Bahavalpur şehrinde meydana gelen tanker kazası sonucunda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralılar bulunduğunun büyük bir üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, "Bu elim kaza sonucunda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa, ölenlerin yakınlarına, dost ve kardeş Pakistan halkıyla hükümetine başsağlığı diliyoruz." ifadesi yer aldı.

Pakistan'da petrol taşıyan bir tanker devrildikten sonra alev almıştı. Kazada 148 kişi yaşamını yitirmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştı. Yaralananlardan büyük bir kısmının durumu ağır olduğu için ölü sayısının artmasından endişe duyuluyor.

AA

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?