Pakistan'da 47 kişinin ölümünden sorumlu terörist yakalandı

Safura Çovrangi bölgesinde 2015'de 47 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısının sorumlularından Navid Şerif yakalandı

İSLAMABAD (AA) - Pakistan'ın Safura Çovrangi bölgesindeki bir otobüse 2015 yılında düzenlenen ve 47 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısının faillerinden Navid Şerif yakalandı.

Pakistan medyasına konuşan polis yetkilisi Tanvir Tunio, Sindh eyaletinin Dadu kentinde yakalanan saldırganın Afganistan'dan döndüğünü belirtti.

Tanvir, Şerif'in otobüs saldırısı ve 2014'te iki polisin öldürüldüğü banka soygunu da dahil 6 suçtan dosyası bulunduğunu söyledi.

Şerif, 2015'te İsmaili cemaati üyelerini taşıyan otobüse yapılan saldırının failleri arasında yer alıyordu. 47 kişinin öldüğü saldırı sonrasında Şerif ve beraberindeki saldırganların başına para ödülü konmuştu.


AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!