Pakistan'a yardım kermesi açıldı

Seydişehir Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri sel felaketinin yaşandığı Pakistan'a yardım etmek amacıyla, kermes düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde yapılan kermeste, etkinlikte katkısı bulunan öğrenci ve öğretmenlerin, Pakistan halkının yaşadığı olaylara karşı duyarsız kalmadıklarını gösterdiklerini bildirdi. Yapılan kermesin anlamının çok büyük olduğunu dile getiren Şan, ''Farklı bir imece ve yardımlaşma örneği var. Birlik ve beraberlik içinde olmanın, gençlere yardımlaşmanın önemini anlatmak adına güzel. Ben bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ise, Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve sivil toplum örgütlerinin Pakistan halkına büyük yardım kampanyaları düzenlediğini hatırlattı. Türkiye'nin, Pakistan, Afganistan ve diğer dost olan ülkelere karşı duyarlı olduğunu, bu ülkelere karşı Osmanlı ruhuyla hareket ettiğini vurgulayan Tüfekçi, düzenlenen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçeler Haberleri

Beyşehir'de "Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk" Temalı Yürüyüş Gerçekleşti
Karapınar'da apartman yangını