Özgü Namal Merhamet'in yönetmeniyle aşk yaşıyor

Ünlü oyuncunun asıl sevgilisi, dizinin yönetmeni Çağatay Tosun'muş

Güzel oyuncu Özgü Namal'ın adı yaz başından bu yana, yeni dizisi 'Merhamet'te başrolü paylaştığı İbrahim Çelikkol ile birlikte anılıyor. İkili, haklarında çıkan bu haberleri yalanlamayınca, herkes ikiliyi beraber sanıyordu. Ancak gerçek bir süre önce ortaya çıktı. Meğer ünlü oyuncunun asıl sevgilisi, dizinin yönetmeni Çağatay Tosun'muş.

TATİLDE BİLE YANLARINDA

Sabah'ta yer alan habere göre, İşin ilginç yanı ise İbrahim Çelikkol'un paravan vazifesi görmüş olması. İlişkilerini gizlemek isteyen Namal-Tosun ikilisi, gittikleri her yere, hatta tatile bile yanlarında İbrahim Çelikkol'u götürünce hedef şaşırttı. Bugüne kadar da başarılı olup aşklarını saklamayı başardılar.

Haziran'da, İbrahim Çelikkol ile Özgü Namal'ın Çanakkale Küçükkuyu'da baş başa tatil yaptıkları haberleri çıkmıştı. Ancak o tatilde Çağatay Tosun da vardı. Özgü Namal ile yönetmen Çağatay Tosun; bu yaz Bodrum'da, yapımcı Mustafa Oğuz'un teknesinde görüntülenmiş ancak Namal'ın Çelikkol'la birlikte olduğu sanıldığından, kimse durumdan şüphelenmemişti.

Magazin Haberleri

Bülent Şakrak'tan Korkutan Haber! Kalp Damarında %90 Tıkanıklık Çıktı
Kazım Koyuncu'yu o oynayacak
Kanye West konseri havadan görüntülendi
Eşi acı haberi duyurdu! Reha Muhtar'ın hastalığı üzdü
YİNE BİR BAYRAM ÇIKIŞI