Özel idare personellerine eğitim

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan personellere yönelik hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi.

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan personellere yönelik hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi.

Düzce'de kış ayları öncesinde il özel idaresi ekiplerine yönelik hizmet içi eğitim düzenlendi. Akçakoca'da gerçekleştirilen eğitimde ilçelerde bulunan özel idare personelleri de yoğun katılım gösterdi. Kar yağdığında köy yollarının kapanmaması için gerekli çalışmaların yapılması, kış aylarında yapılacak faaliyetler ve köylerde ki çalışmalar ile ilgili olarak personellere verilen eğitimin ilerleyen günlerde tekrarlanması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme tarihleri açıklandı
YAPAY ZEKA GÜVENLİK İÇİN OKULLARA GİRİYOR
Ayser Çalık Ortaokulu'nda sessiz 23 Nisan
OKULLARA 7 BASAMAKLI GÜVENLİK
TAS KAFA TIRAŞ YASAKLANDI