Özel Enderun Liselerinde Şampiyonluk Mücadelesi

Özel Enderun Liselerinde ikinci dönem sınıflar arası yapılan futbol heyecanı nefesleri kesti

Anadolu Liseli 11-B ile Fen Lisesi 12-A sınıflarının şampiyonluk mücadelesi verdiği maçı Özel Enderun Liseleri Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Erol yönetti. Bölümlerini ve sınıflarını temsil eden sınıflar, galibiyete ulaşmak için tüm tekniklerini ve güçlerini kullanmasına rağmen, ilk yarı taraflar topu kaleyle buluşturamadı. Maçın ilk yarısında kırmızı kart alan Fen Lisesi maça ikinci yarı bir eksikle başladı. İkinci yarının ilk dakikasında golü bulan Anadolu Lisesi galibiyeti devam ettiremedi. İkinci yarının sonlarınla doğru Fen Lisesi beraberliği yakalayınca öğrenci ve öğretmenler heyecanın doruklarına ulaştı. Uzatmalara kalan maçta galibiyet gelmeyince maç penaltılara kaldı. Penaltılar, Fen Lisesi 12-A sınıfını galibiyete taşırken Anadolu 11- B sınıfına da mağlubiyeti tattırdı.

Özel Enderun Liseleri Müdürü İlhan YILMAZ:” Sınıflar arasında çok çekişmeli bir maç yaşandı galip de mağlup da çok güzel oynadı. Bu yapılan maç takım ruhunu, aidiyet duygusunu ortaya koyan bir müsabakaydı. Her iki takımı da tebrik ediyorum.”dedi   

EĞİTİM Haberleri

Yangın Anında Doğru Müdahale İçin AFAD Sahada
Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası