Oyun oynayan çocuklar cenin buldu

İstanbul Güngören'de boş arsada oyun oynayan çocuklar tarafından cenin bulundu. Olayla ilgili polis ekipleri kimlikleri tespit edilen kadın ve çocuğun babası olduğu belirtilen şahıslar gözaltına alınırken, ceninin 6 aylık olduğu belirlendi.

Olay, akşam saatlerinde İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan boş bir arsada oyun oynayan çocuklar tarafından taşların arasına gizlenmiş şekilde ölü cenin bulundu.

Çocukların durumu ailelerine haber vermesi sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemeleri sonrası 6 aylık hamile bir kadının ilaç içerek düşük yaptığı ve ölü ceninin araziye bırakıldığı tespit edildi.

Olay sonrası kimlikleri tespit edilen kadın ve çocuğun babası olduğu düşünülen şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Ekiplerin çalışmalarının ardından arsada bulunan cenin Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon-Konya Karayolunu trafiğe kapatan kaza
Mide küçültme ameliyatı olan Rojin Elveren’in ölümüyle ilgili iki doktora dava açıldı
Yine akran zorbalığı: 8 yaşındaki çocuğun kolu 2 yerinden kırıldı
52 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
HSK’nın yeni atama kararnamesi yayımlandı: 948 görev yeri değişti