ÖYK kararları

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Mersin ve Ankara'daki bazı imar planı değişikliklerine yapılan itirazlar reddedilirken, Erzurum'daki...

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Mersin ve Ankara'daki bazı imar planı değişikliklerine yapılan itirazlar reddedilirken, Erzurum'daki bir imar planı değişikliği onaylandı.

ÖYK'nin konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı Mersin'in Silifke ilçesi Burunucu Mahallesi'ndeki 147 bin 824,61 metrekare yüzölçümlü parsele "gelişme konut alanı, anaokulu, ilkokul, cami, trafo, park alanı ve yol yapılması" kararına ilişkin çevre düzeni planı değişikliği, nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazlar reddedildi.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi İncek İmar Mahallesi sınırlarındaki 44 bin 260 metrekare yüzölçümlü parsele "ticaret-konut alanı, park alanı, otopark ve yol yapılması" kararına ilişkin nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliklerine askı sürecinde yapılan itirazlara ilişkin ret kararı verildi.

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Erzurum'un Palandöken ilçesi Köşk Mahallesi'ndeki 111 bin 44,09 metrekare yüzölçümlü parsele "ticaret alanı, ilkokul, anaokulu, park, otopark ve yol kararı getirilmesi"ne yönelik nazım imar planı ile uygulama imar planı değişiklikleri onaylandı.

AA

Ekonomi Haberleri

Çiftçiler buğday için fiyat bekliyor
Aksaray’ın küçük Adana’sı seracılıkla geçiniyor
ABD'de İlk Banka İflası
İhracata Yasak Geliyor: Tavuk Fiyatları Ne Zaman Düşecek?
Lokanta ve Kafelerde KDV İstismarına Son!