Otyakmaz'ın yeniden Sivasspor Kulübü başkanlığına seçilmesi

AK Parti İl Başkanı Şahin, tebrik mesajı yayımladı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Mecnun Otyakmaz'ın yeniden Medicana Sivasspor Kulubü Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni yönetim dönemlerinde başarı diledi. Sivasspor'un, Sivas’ın önemli markalarından biri olduğuna dikkati çeken Şahin, şunları kaydetti:

"Bu sezon Süper Lig'den düşen Sivasspor’un düştüğü yerden yeniden kalkıp, başarıdan başarıya koşacağına eminiz ve bu yönde üzerimize düşen görevlerde her daim hazırız. Sivas'ın adını yıllardır Süper Lig'de temsil eden Sivasspor'da, futbolcuları ve yöneticiler şehir ile bütünleşti. Birlikte el ele verip, Sivasspor'un yeniden eski başarılı günlerine döneceğinden şüphemiz yoktur. Sivasspor’un olmadığı bir lig istemiyoruz. Sivasspor'un kırmızı-beyaz renklerine 1967 yılından beri gönülden bağlıyız."

AA

Spor Haberleri

FIFA'dan 3 Türk Kulübüne Transfer Yasağı
Galatasaray üst üste 5. şampiyonluk için düğmeye bastı Fenerbahçe'de belirsizlik sürüyor
Fenerbahçe’de Büyük Sürpriz! Aziz Yıldırım’ın Aklındaki Teknik Adam Ortaya Çıktı
Dursun Özbek 16 Mayıs'ı işaret etti
Takımlar onun için 110 milyon Euro ödedi o Galatasaray'ı istiyor