Otomobilin çarptığı çocuk hayat mücadelesini kaybetti

Karabük'te otomobilin çarptığı bisikletli çocuk 5 günlük hayat mücadelesini kaybetti

KARABÜK (AA) - Karabük'te bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı çocuk hayat mücadelesini kaybetti.

Cumayanı köyü yakınlarında bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan Berat Hamleci (8), kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Berat Hamleci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailesi tarafından hastaneden alınan Berat Hamleci'nin cenazesi, akşam saatlerinde Karabük'e getirildi ve Cumayanı köyünde toprağa verildi.

İstanbul'dan Karabük'e gelen Yunus Y. yönetimindeki 34 VS 0184 plakalı otomobil, 7 Ekim'de Cumayanı köyü yakınlarında bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Berat Hamleci'ye çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle yola düşen Hamleci yaralanmış, doktor olan Yunus Y, ilk müdaheleyi yaptığı çocuğu otomobiliyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmüştü.


AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı