Otomobili kül olmaktan vatandaşlar kurtardı

Söke Kuşadası otoyolu Fevzipaşa Mahallesi mevkiinde seyir halinde aniden kilitlenen otomobil önce kazadan, sonra yanmaktan kurtuldu.

Söke Kuşadası otoyolu Fevzipaşa Mahallesi mevkiinde seyir halinde aniden kilitlenen otomobil önce kazadan, sonra yanmaktan kurtuldu.

09 AGY 301 plakalı otomobilin seyir halindeyken elektrik aksamında arıza meydana geldi. Sürücü aksilik olduğunu fark edince aracını yol kenarına çekti. Araçtan inen sürücü otomobilin ön kaputu içinde alev olduğunu fark etti. Çevredeki vatandaşların yardımıyla kovalarla getirilen ve bir evden çekilen hortumla su sıkılarak alev söndürüldü. Heyecanlı anların yaşanmasına neden olan olayda yardıma koşan vatandaşların sayesinde otomobil kül olmaktan kurtarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ALACABEL'DE SON DURUM
Mağaza önündeki sandalyeleri çalan kadın yakalandı
Bu da kargo çetesi
Boğulduğu denize yüzündeki egzama için girmiş
BOZUK ET ÇETESİ ADLİYEDE