Otomobil kaldırımda oturanların arasına daldı: 1’i ağır 3 yaralı

Tuzla'da otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldırımda oturan 1 çocuk ile 2 kadına çarptı.

Tuzla'da otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldırımda oturan 1 çocuk ile 2 kadına çarptı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, araç sürücüsü ise kaza sonrası olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Kaza saat 12.30 sıralarında Tuzla Mimar Sinan Mahallesi Talas Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen 54 TT 456 plakalı Fiat marka otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda oturan 2 kadın ile 1 çocuğa çarptı. Kaza sonrası araç sürücüsü olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise kazada yaralanan vatandaşları hastaneye kaldırdı. Kazada yaralanan yaşlı kadının durumunun ağır olduğu, diğer iki kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekipler kaçan sürücüyü yakalamak üzere çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Isparta'da Korkutan Kaza: Konya Plakalı Araç Kazaya Karıştı
İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Köy yolunda iskeleti göremedi kafatası kırıldı
HIRSIZLARI YAKALAYIP BU HALE GETİRDİ
O KADIN HAKKINDA KARAR ÇIKTI