Otomobil kaldırıma çarptı: 8 yaralı

Gaziantep'te seyir halindeki bir otomobil, kaldırıma çarptı. Kazada bir aylık bebek Nisanur'un da aralarında bulunduğu 8 kişi yaralandı.

Gaziantep'te seyir halindeki bir otomobil, kaldırıma çarptı. Kazada bir aylık bebek Nisanur'un da aralarında bulunduğu 8 kişi yaralandı.

iddiaya göre, Gaziantep kent merkezi Ömer Halisdemir bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan Ali Kemerligil idaresindeki 27 BBZ 47 otomobil, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir aracın sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak kaldırıma çarptı. Kazada bir aylık Nisanur bebek, Annesi Şemsey Kemerliğil, araç sürücüsünün de aralarında bulunduğu toplam 8 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan 4'nün çocuk olduğu öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÖNCE KEŞİF YAPTI, SONRA ÇALDI
Otomobille hafif ticari araç çarpıştı: İkisi de hurdaya döndü
Trafikteki Basit Tartışma Katliamla Bitti: 3 Akraba Aynı Araçta Ölüme Gitti!
Feci motosiklet kazası: Sanatçı Ali Bilensir hayatını kaybetti
Otobüsün altından giren inşaat demiri, yolcuyu yaraladı