Otomobil içinden havaya ateş açan kadın maganda kamerada

Beykoz'da seyir halindeki bir otomobil içerisindeki kadın, silahla havaya ateş açtı.

Beykoz'da seyir halindeki bir otomobil içerisindeki kadın, silahla havaya ateş açtı. O anlar yanında bulunan araç sürücüsü tarafından kaydedilip sosyal medyadan paylaşıldı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Beykoz'da meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki otomobilde bir kadın, evlerin bulunduğu alanda silahla havaya ateş açtı. Defalarca ateş açan kadını yanında bulunan araç sürücüsü ise cep telefonu ile kaydetti. Evlere çok yakın bir noktada ateş açan ve hiçbir şey olmamış gibi araçla olay yerinden ayrılan kadının bu anları, sosyal medyadan paylaşıldı. Kadına sosyal medya kullanıcıları ise büyük tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Levent’teki çatışma ile ilgili gözaltı sayısı 3’e yükseldi
Antalya'da Muhittin Böcek'e ALDAŞ'tan tutuklama kararı
Adli tıp ünlüyle doldu
KONYA'YI DA DOLANDIRMIŞLAR
TERÖRİSTLERİN İKİSİ KARDEŞ ÇIKTI