Otomobil devrildi: 2 ölü, 3 yaralı

Bedensel Engelli Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Selahattin Çöpten ile kardeşi hayatını kaybetti, aynı aileden 3 kişi yaralandı

ÇANKIRI/ANKARA (AA) - Ankara'nın Kalecik ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında, Bedensel Engelli Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü ile kardeşi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Selahattin Çöpten'in kullandığı 18 DA 106 plakalı otomobil, Çankırı-Ankara karayolu Kalecik ilçesi yakınlarında devrildi.

Kazada, Çankırılı oldukları bildirilen sürücü Selahattin Çöpten ile yanında bulunan kardeşi Mustafa Çöpten olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan ve yaralanan sürücünün oğulları Hüseyin ve Emre Çöpten ile Mustafa Çöpten'in oğlu Galip Çöpten ise Ankara'daki hastanelerde tedavi altına alındı.


AA

Gündem Haberleri

Nisan Ayında Gökyüzü THY ile Şenlendi
Sarsıntıya Hazır Mısınız? Deprem Gerçeğini Tırda Yaşadılar
EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!