Otomobil bagajına yüklenen kapılar sürücüleri tedirgin etti

Eskişehir'de trafiğin yoğun olduğu caddede otomobilin bagaj kısmında kapı taşıyan sürücü, seyir halindeki vatandaşları tedirgin etti.

Eskişehir'de trafiğin yoğun olduğu caddede otomobilin bagaj kısmında kapı taşıyan sürücü, seyir halindeki vatandaşları tedirgin etti.

Tepebaşı ilçesi Aşağı Söğütönü Mahallesi üzerindeki araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerinde yolculuk eden sürücü, kazaya davetiye çıkardı. Otomobilin bagajında taşınan kapılar, seyir halindeki diğer sürücüleri tedirgin etti. Kumaş ve bez parçaları ile aracın bagajına bağlanan kapıların tehlike oluşturması sürücülerin akıllarında soru işareti bırakırken, tedirginliğini gizleyemeyen vatandaşlar yolculuklarına başka şeritten devam etti. Otomobile yüklenen kapıların trafiği olumsuz etkileyebileceğini düşünen vatandaşlar ise o anları cep telefonlarının kamerası ile kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI