Otobüs şoförü saniyelerle yarıştı, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Elazığ'da, belediye otobüsünde fenalaşan bir yolcu yere yığıldı. Saniyelerle yarışan şoför, güzergahını değiştirerek yolcuyu hastaneye yetiştirdi.

Elazığ'da, belediye otobüsünde fenalaşan bir yolcu yere yığıldı. Saniyelerle yarışan şoför, güzergahını değiştirerek yolcuyu hastaneye yetiştirdi.

Bugün öğlen saatlerinde belediye otobüsüne binen ismi öğrenilemeyen erkek yolcu, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahalesi diğer yolcular tarafından yapılan vatandaş için otobüs şoförü zamanla yarıştı. Güzergahından çıkan otobüs şoförü, dörtlülerini yakıp trafiği tehlikeye atmadan, fenalaşan vatandaşı Fethi Sekin Şehir Hastanesine yetiştirdi. Vatandaş, yapılan ilk müdahalesinin ardından acil servise kaldırıldı.

Şoförün hareketi takdir toplarken, o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Deniz Akkaya Kartepe’deki Villadan Polis Eşliğinde Tahliye Edildi
Kreşte yangın çıktı, çocuklar bidonlarla koştu
DAĞLIK ARAZİDE ÖLÜ BULUNDU
Cezaevi Firarisi Bazada Yakalandı
Misafirliğe gittiği evde başından vurulmuştu, 3 kişi tutuklandı