Otobanda aniden alev topuna dönen araçtan canlarını zor kurtardılar

Otobanda aniden tutuşarak alev topuna dönen araçta bulunanlar canlarını zor kurtardı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde otobanda aniden tutuşarak, alev topuna dönen araçta bulunanlar canlarını zor kurtardı. Alevlere telim olan araç kullanılamaz hale gelirken can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

Olay, Dörtyol ilçesi Özerli Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adana istikametinden İskenderun istikametine seyir halinde olan 31 AFF 615 plakalı Fiat Doblo marka araç otobanda aniden alev aldı.

Kısa sürede alevlere teslim olan araçta bulunanlar kendilerini dışarı atıp canlarını zor kurtardı. Çevredekiler hemen yangın tüpleri ile yardıma koşmasına rağmen söndürme çalışmaları yetersiz kaldı. Kimsenin yaralanmadığı yangında araç kullanılamaz hale gelirken itfaiye ekipleri alevleri söndürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

AKILLARA DURGUNLUK VEREN TUZAK
Eski SPK Yöneticileri ve BDDK Yetkilisi Tutuklandı
Kuyumcuyu soyan Moldovalı şahıs havalimanında yakalandı
Eve geldi, eşinin cansız bedeniyle karşılaştı
Afyon'da ’Asılsız ihbar’ ve tehdit çetesine operasyon