Oto yıkamacıda silahlı kavga!

Kocaeli’de bir oto yıkamacıda husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi vuruldu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir oto yıkamacıda husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.   
  Olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi Dumlupınar Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, oto yıkamacıda aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada silahla vurulan Sercan G. (39) ve Ertuğrul O. (27) vurularak yaralandı. 


  Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sercan G. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ertuğrul O. İse Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
  Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri Sercan G. ve Ertuğrul O.’yu yaralayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3. KEZ HAKİM KARŞISINDA
CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu