Otluk alanda çıkan yangın paniğe sebep oldu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile evlere sıçramadan söndürüldü.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile evlere sıçramadan söndürüldü.

Olay, Tosya ilçesi Dilküşah Mahallesi TOKİ konutları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otluk alanda bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Tosya Belediyesi itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangını gören vatandaşlar panik yaşarken, yangının sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EVLERİ KANALİZASYON SUYU BASTI
Karaman’daki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi
Şikayet Kavgası Mahalleyi Savaş Alanına Çevirdi
BARİYERLE ÇARPTI, ALEV ALDI
Kredi Kartının Limitini Düşüren Sandal'a Şok