Otele müşteri gibi girdi, 16 bin TL değerinde cep telefonu çalarak kayıplara karıştı

Bursa'da müşteri olarak girdiği otelde, resepsiyon görevlisinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak 16 bin TL değerinde cep telefonu çaldı.

Bursa'da müşteri olarak girdiği otelde, resepsiyon görevlisinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak 16 bin TL değerinde cep telefonu çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Kırcaali Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müşteri olarak otele giren şüpheli, resepsiyon görevlisinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak yaklaşık piyasa değeri 16 bin TL olan cep telefonunu çaldı. Resepsiyon görevlisinin şüpheliye bir anlık bakmasıyla ise görevliye selam vererek hızlıca otelden kaçtı.

Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Çeşme Belediyesine yönelik soruşturma: 8 şüpheli gözaltında
Bakan Çiftçi’den Şehit Polis Memuru Ahmet Türkoğlu için başsağlığı mesajı
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı dahil 17 şüpheli gözaltında
Karar Ankara'dan çıktı, başkan belediyeye gitmeyecek
Derin Mermerci’nin boğazdaki yalısına yolcu vapuru çarptı...