Otel genel müdürü hayatını kaybetti

Antalya'nın ünlü otellerinden Rixos Premium Tekirova'nın Genel Müdürü Faruk Karaca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Antalya'nın ünlü otellerinden Rixos Premium Tekirova'nın Genel Müdürü Faruk Karaca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haber turizm camiasını yasa boğdu.

Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi'nde bulunan Rixos Premium Oteli genel müdürü Faruk Karaca (45), 1,5 ay önce grip şikayetiyle hastaneye başvurdu. Tedavisine Antalya'daki özel bir hastanede başlanan Karaca, birkaç gün önce sevk edildiği başka bir özel hastanede tüm çabalara rağmen bugün hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Faruk Karaca'nın alkol ve sigara gibi alışkanlıklarının olmadığı, düzenli spor yaptığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

'Kız öğrenci yurdu karşısındayız' reklamı yapan kafeye mühür
Aksaray’da eş zamanlı kaçak silah baskını! 5 gözaltı
Karaman’da iki katlı ev alev alev yandı
FETÖ'ye 'yüksek aidiyet' listesi operasyonu: 19 gözaltı
LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI