Osmanlıspor'da kupa mesaisi

- Başkent ekibi, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantepspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı- Sakatlığı geçen Aminu Umar, takımla çalıştı


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantepspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana futbolcuların ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladığı bildirildi. Antrenmanın, 6'ya 3 top kapma oyununun ardından dar alanda 6'ya 6 yapılan maçla tamamlandığı ifade edildi.

İdmana, sakatlıkları süren Engin Bekdemir ve Tugay Kacar'ın katılmadığı, Koray Altınay'ın ise takımdan ayrı koşu yaptığı bildirildi.


- Aminu Umar idmanda


Osmanlıspor'un 21 yaşındaki Nijeryalı oyuncusu Aminu Umar'ın takımla çalışmalara başladığı açıklandı.

Yaklaşık 3 haftalık bir sakatlık dönemi yaşayan başarılı oyuncunun tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından bugün yapılan antrenmanda, takımla çalışmalara katıldığı bildirildi.


AA

Spor Haberleri

Bahis depremi Afyon'u da salladı
197 FUTBOLCU DAHA SEVK EDİLDİ
Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA