Osmanlıspor'da kupa mesaisi

- Başkent ekibi, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantepspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı- Sakatlığı geçen Aminu Umar, takımla çalıştı


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantepspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana futbolcuların ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladığı bildirildi. Antrenmanın, 6'ya 3 top kapma oyununun ardından dar alanda 6'ya 6 yapılan maçla tamamlandığı ifade edildi.

İdmana, sakatlıkları süren Engin Bekdemir ve Tugay Kacar'ın katılmadığı, Koray Altınay'ın ise takımdan ayrı koşu yaptığı bildirildi.


- Aminu Umar idmanda


Osmanlıspor'un 21 yaşındaki Nijeryalı oyuncusu Aminu Umar'ın takımla çalışmalara başladığı açıklandı.

Yaklaşık 3 haftalık bir sakatlık dönemi yaşayan başarılı oyuncunun tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından bugün yapılan antrenmanda, takımla çalışmalara katıldığı bildirildi.


AA

Spor Haberleri

Uludağ eteklerinde Brezilya havası: İşte Bursa’nın Kamavinga’sı
Fenerbahçe, Konyaspor maçına hazır
Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü