Osmanlıspor'da Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları

- Sakatlıkları bulunan Vrsajevic, Aykut Demir, Maher, Carlos ve Tugay Kacar ile izinli olan Engin Bekdemir idmana katılmadı


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Advija Vrsajevic, Aykut Demir, Adam Maher, Luiz Carlos ve Tugay Kacar ile izinli olan Engin Bekdemir katılmadı.

Vrsajevic ve Aykut Demir, salondaki çalışmanın ardından sahada fizyoterapist eşliğinde bir çalışma gerçekleştirdi.

Isınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla start alan antrenmanda mor-sarılı oyuncular, dayanıklılık çalışması yaptı ve sonrasında 8'e 3 top kapmaca oynadı. Futbolcular, 3 kalenin kurulu olduğu yarı sahada maç yaparak idmanı tamamladı.

Osmanlıspor, yarın sabah yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe-Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Haftanın öne çıkan mücadelesi: Fenerbahçe-Konyaspor
KONYA MAÇI SONRASI PFDK'YA SEVK EDİLDİ
22 HAKEM VE 27 FUTBOLCU PFDK'YA
BAHİS SORUŞTURMASINDA 20 TUTUKLAMA