Osmanlıspor-Zimbru maçının hakemi değişti

- Mücadelede Norveçli Nilsen'in yerine Sloven Zganec'in düdük çalacağı açıklandı


İSTANBUL (AA) - Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turu rövanşında Moldova'nın Zimbru takımıyla yapacağı maçın hakemi değiştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent temsilcisinin 21 Temmuz Perşembe günü Ankara'da Zimbru ile yapacağı maçı Slovenya Futbol Federasyonundan Mitja Zganec yönetecek.

Karşılaşmada Zganec'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Rade Obrenovic olacak. Ankara'da Osmanlı Stadı'nda oynanacak maç, saat 21.00'de başlayacak.

Mücadeleyi daha önce Norveç Futbol Federasyonundan Ola Hobber Nilsen'in yöneteceği, Jan Erik Engan ve Reidar Gundersen'in yardımcı hakem, Martin Lundby'nin ise dördüncü hakem görevini üstleneceği açıklanmıştı.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te