Osmaniye'deki terör saldırısı

Vali Al, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen havanlı saldırıda yaralanan anne ve oğlunu ziyeret etti

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Kerem Al, dün kentin kırsal kesimdeki mahallelerine, ormanlık alandan terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen havanlı saldırıda yaralanan anne ve oğlunu ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Al, Osmaniye Devlet Hastanesinde tedavi gören anne Mehtap Yücel (33) ve oğlu İhsan'ı (4) ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

Anne ve oğluna geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar dileyen Al, saldırının faillerinin yakalanması için operasyonların devam ettiğini belirtti.

Ziyarette Vali Al'a Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman eşlik etti.

- Olay

Dün akşam saatlerinde Osmaniye'nin kırsal kesimdeki mahallelerine, ormanlık alandan terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen havanlı saldırıda 3 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan biri ayakta tedavi edilmiş, anne ve oğlu ise hastanede tedavi altına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı