Osmaniye'de uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu temin ederek okul önleri ve parklarda sattıkları ileri sürülen şüphelilere yönelik operasyonda 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de uyuşturucu temin ederek okul önleri ve parklarda sattıkları ileri sürülen kişilere yönelik operasyonda 2'si kadın, 7 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep ve Hatay'dan uyuşturucu temin ederek, Osmaniye merkez ve ilçelerindeki okul önleri ve parklarda sattığı ileri sürülen İ.S, Z.S, K.F, M.C, M.Ç, H.K. ve S.A'yı teknik ve fiziki takibe aldı.

Ekiplerin, 4 ay süren takibi sonucu şüphelilerin ev ve iş yerlerine düzenlediği operasyonda 2'si kadın, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda 2 gram eroin, 24 uyuşturucu hap ile uyuşturucu madde kullanımına yarayan malzemeler ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!