Osmaniye'de midibüsün su kanalına devrilmesi

Kazada yaralanan 9 yaşındaki Hüseyin Eşen, tedavi gördüğü hastanede öldü

HATAY (AA) - İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu yaralanan 9 yaşındaki Hüseyin Eşen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, geçen hafta pazar günü meydana gelen kazada yaralandıktan sonra İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Eşen, yaşam mücadelesini kaybetti.

Aynı kazada ölen midibüs şoförü Feruşah Eşen'in oğlu olan çocuğun cenazesinin, Diyarbakır'da toprağa verileceği öğrenildi.

Geçen hafta sonu İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan midibüs, Cevdetiye beldesinde bir otomobille çarpıştıktan sonra sulama kanalına düşmüş, kazada 14 kişi hayatını kaybetmişti.


AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?