Osmaniye'de kayıp kişinin cesedinin bulunması

Adliyeye sevk edilen 5 kişiden 2'si tutuklandı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de kayıp olarak aranan Mehmet Abalak'ın cesedinin bulunmasıyla maktulün eşi ile bir zanlı tutuklandı.

Düziçi ilçesinde mermercilik yapan Mehmet Abalak'ın (35) ormanlık alanda cesedinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan maktulün eşi Pınar Abalak ile 7 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan 3'ü yapılan sorgularının ardından serbest bırakıldı, 5'i adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 5 zanlıdan Pınar Abalak'ın da arasında bulunduğu 2'si tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Osmaniye'de Mehmet Abalak için 23 Ekim 2017'de ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulmuştu. Abalak'ın telefon sinyallerini takip eden jandarma ekipleri, en son sinyalin Düziçi ile Kadirli ilçesine bağlı Karatepe köyü arasından alındığını belirlemişti. Bölgede yapılan aramada Abalak'ın cenazesi 30 Kasım 2017'de Kadirli yakınlarındaki Arslantaş Barajı yakınlarındaki ormanlık alanda bulunmuştu. Adana Adli Tıp Kurumundaki otopside Abalak'ın cinayete kurban gittiği belirlenmişti.

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik